Knuts gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Peter Hansen, d. 19-04-2008
Just a little note from a former dane now living in United States surrounded by all kinds of Harleys.
Ha det godt,hva?


E-mail:
Skrevet af Christian Buhelt, d. 28-02-2008
Hej med dig
Vi har gået på samme skole en gang, under Frk. Høyer og Frk. Hesseldahls ledelse, TMR. Jeg kom fra Venezuela og gik på skolen sammen med min storebror Anders i perioden 1954 til julen 1957. Husker du det ?
Hilsen Chr.


E-mail:
Skrevet af Iceman, d. 04-02-2008
Hej Knut.
Fandt din hjemmeside ved en tilfældighed, og da du jo kender mig, ved du hvad jeg mener med at den er ikke så ringe endda. Vi lures til SR. Iceman og Pia


E-mail:
Skrevet af jens amtoft, d. 26-01-2008
Hejsa
Rigtig god side Knut, med masser af gode informationer, og en sjov historie om den japanske hd ..... det anede jeg sgu ikke :)
snakkes sikkert i klubben
mh


E-mail:
Hjemmeside: http://www.amtoft.de
Skrevet af Sven, d. 30-12-2007
Kære Hanne & Knut
Håber Ito har haft en kanon Jul med storhygge og puslenuslerier. Vito ønsker Jer begge et Rigtig Godt Nytår med store oplevelser og super helbred.
Knuser fra Lisa & Sven


E-mail:
Hjemmeside: www.smykketorvet.dk
Skrevet af Bo, d. 22-12-2007
Rigtig god side du har lavet. Venter spændt på at se hvad sker på din nye hjemmeside!
God jul.


E-mail:
Hjemmeside: www.evanbo.dk
Skrevet af lars biener, d. 12-12-2007
Hej Knut.
Har kigget lidt på din hjemmeside. Godt stof.Kan huske tilbage fra tiden ved Vejle Sø,hvor jeg fik min første inspiration og købte en ny BSA 650 i 71.Det var hos Kaj Lindner i Lyngby.Den er så skiftet ud sidenhen . Som du ved,min cykel står i klubben og venter på mig . Der har ikke været så meget aktivitet for mit vedkommende på det sidste. Men mon ikke det kommer.
Hilsen Lars


E-mail:
Skrevet af Mitte , d. 04-12-2007
Hej Knut!
Sjovt at læse lidt om din fortid og dit virke.Det er en rigtig god ide med en sådan gennemført og god hjemmeside.Tak fordi du vil dele din verden med os andre "dødelige". Og held og lykke fremover.
Knus
Mitte


E-mail:
Hjemmeside: www.titajoy.dk
Skrevet af Henrik og Sanne, d. 23-10-2007
Hej Knut

Håber at det går bedre med synet og med helbredet i det hele taget. Her går det fint og vi får kørt nogle fede ture på vores Harley´s. Vores sidste længere tur gik til England, hvor vi besøgte den gamle ACE cafe` i London. Et rigtigt fedt retro trip tilbage i tiden og den gamle kultur som vi "gamle" nogle gange savner.
Vi hygger os med at sidde og kigge på alle billederne på din hjemmeside og hold kæft hvor har vi alle været unge engang*gggg*
Rigtig godt at du samler historien på din hjemmeside. Her kan man virkelig se hvordan udviklingen har været igennem årene der er efterhånden er gået.
Vi ses derude

Med Kærlig Biker Hilsen
Henrik og Sanne


E-mail:
Skrevet af Sven (004 i HDCDK), d. 09-10-2007
Som tiden da går og vi går med. Har ikke været så aktiv pga. noget sygdom, som jo let kommer med alderen. Men er på toppen igen og glæder os også gevaldig på Dine vegne, at det går bedre med synet, så Du kan nyde Din dejlige Hanne endnu mere og heller ikke mindst komme ud at trille på cyklen.
Er lige inde at kigge på Din side her, en gang imellem, blandt andet for at se om "ny side" med emnet "Hvornår var det nu det var?" kommer op at køre. Tænker Du har en gevaldig mængde stof liggende, til at ruske op i huskeren fra da det var før. Det bliver uden tvivl rigtig interessant at opdage hvad der er gået i glemmebogen og uden tvivl vil se dagens lys i huskeren, som fortællinger til børnebørnene på de lange vinteraftener. Jeg har forresten stortset alle de gamle "Harley-News", som Ausbjørn og jeg "fabrikerede" som det første klubblad, hvis Du kunne bruge lidt derfra og måske ikke selv har dem liggende mere. Bare sig til !
Satser på at blive lidt mere aktiv næste sæson og ser frem til at dele en masse snak og oplevelser i den virkelige verden.
Satser forresten på at starte sæsonen næste år som vanligt, i den første weekend i maj, til "Gullarbo-träffen" i Sverige. Et rigtig hyggetræf hvor der forøvrigt også er marked i byen samme weekend. Det er kun ca. 300 km fra broen, så måske vi ses der ?
Kære Hanne & Knut, hyg en masse sammen.
Hygge fra Lisa & Sven
Utterslev på Lolland


Skrevet af HP, d. 15-08-2007
Hej Knut,
Det er da en vældig fin hjemmeside du her her, det kunne man jo nok lære et eller andet af... Ses i klubben. /HP


E-mail:
Skrevet af Boie, d. 31-07-2007
Hej Valnød

Man bliver helt nostalgisk ved at se alle de billeder fra vores ture, det er sgu en fed ide du har fået med at prøve at samle nogle af de indtryk vi har haft gennem tiderne, vi har jo nået den alder hvor vi har lov til at drømme os tilbage, der er løbet noget vand i åen siden sidst, jeg glæder mig til at læse forsættelsen af klubhistorien, jeg glemmer aldrig det første eller andet superrally hvor vi måtte købe alle de svinekoteletter der var til overs (til indkøbspris) da der ikke kom så mange som vi havde regnet med, det har gjort at jeg i dag ikke kan fordrage koteletter, vi ses jo engang imellem out there, så pas på dig selv og dine.

God bedring og mange hilsner fra Boie (128)


E-mail:
Hjemmeside: www.boie.dk
Skrevet af Tommy rock, d. 24-06-2007
hej knut
ja din hjemmeside bliver bedre og bedre. fedest. og alle de gamle træf billeder , det er bare sjovt at se. noltagi... god sommer vi ses nok ude i landet.

med mange hilsner

Tommy rock 1186


E-mail:
Hjemmeside: www.blueberetsmc.com
Skrevet af Rene AKA Crazy Dane, d. 11-06-2007
Respekt for de historiske billeder. Hvor er det fedt at se at du har holdt ved. Fede cykler, og en rigtig hyggelig hjemmeside. Vi ses måske der ude.
Keep the rubberside down.
Rene


Hjemmeside: www.hdcc.dk
Skrevet af Tom, d. 27-05-2007
Hej Knut og Hanne - Fin side du har, hvornår kommer den nye op og stå ?? det glæder jeg mig til at se.. Håber i har det fint, og vi snart ses på gaden, til nogle gode ture med de gode gamle frokoster... Hilsen Tom


E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE